Az Útilapu is részt vett 2011. április 19-én a Dunaújvárosi Főiskola KarrierNap című rendezvényén. Marketingkoordinátorunk, Bence és én képviseltük szervezetünket, illetve nyújtottunk széles körű információt az Útilapu tevékenységéről.

Tapasztalatainkat összefoglalva elsőként megemlítendő, hogy az érdeklődők csak szórólapjaink hosszas olvasgatása után tudtak rájönni, mivel is foglalkozunk. A jövőben ezt szemmel fogjuk tartani a promóciós anyagaink tervezésénél. A logónk viszont sokaknak tetszett! A szuper újrahasznosított papírból készült tollunk is sikert aratott, rájöttünk, hogy keveset vittünk.

Az érdeklődőket általában az fogta meg külföldi önkéntes programjainkban, hogy lehetőség van a nyelvgyakorlásra egy biztonságos, megértő környezetben, valamint a projekt során szerzett kompetenciák jól használhatók a későbbi álláskeresésnél (pl. angol nyelvű prezentálás, tapasztalat gyerekekkel való munkában, egy-egy készségszintű munkafolyamat tudásanyagának elsajátítása, stb). Sokan a média, valamint a környezetvédelem témakörét tartották vonzónak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bencével sokat meséltünk saját élményeinkről, így igazi, „életszagú” információt tudtunk átadni akár EVS-ről, SCI táborokról, vagy Youth in Action programokról legyen szó.

Ezúton is köszönjük a lehetőséget a Dunaújvárosi Főiskolának!

Somlai Kata

Elnök



Címkék: állásbörze karriernap

A bejegyzés trackback címe:

https://utilapuhalozat.blog.hu/api/trackback/id/tr932861590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása