Új családtaggal bővültünk!

 2009.07.20. 17:52

 Mai szelektív szemétgyűjtési túránk eredményeként új családtaggal bővült kis Útilapu kommunánk. Kanapé, barna, csíkos, valaha vélhetően volt ágynemű tartója is, de mi így is szeretjük. Találkozhatsz vele bármikor, ha ellátogatsz hozzánk.

A fogadóbizottságba Pablo Messzelátós önkéntes barátunk is bekerült a szerencsétlen véletlen folytán ;), és segített a kanapét hazahozni. Neki külön köszönet!

Címkék: iroda

A bejegyzés trackback címe:

https://utilapuhalozat.blog.hu/api/trackback/id/tr301257073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sopte 2009.07.21. 00:18:41

egyetlen aprócska probléma, hogy amikor rázártuk az ajtót az új, idegen, hűvös helyén, bosszúból erőteljes szagokat eregetett ki magából. vagyis ráférne egy csöppnyi takarítás. ha valakinek van takarítógépe, ami képes víz kibocsájtásra és visszaszívásra, ne tartsa meg magának ezt a tényt!

gigicica 2009.07.21. 00:24:25

én asszem pont ebbe a kategóriába tartozom, de nem merem elkiabálni, de mintha anya aszonta volna, ilyet is tud a gépünk.. de majd megkérdem ha nem lesz éjjel :)

gigicica 2009.07.21. 11:08:33

na közben rákérdeztem, és valóban van nekünk otthon ilyen cuccunk.. a javaslatom pedig, hogy jövő hétvégén, amikor minden egyebet is csinálunk, akkorra megpróbálom behozatni azt is, meg varrógépet is, meg lehet hogy kapok 4 zöld karosszéket egy ismerőstől, és tán azokat is.. na szal hogy akkor lehetne minden ilyen házias dolgot csinálni.

btw te kapsz arról értesítést, ha ide írok, vagy csak én, mint bejegyztést író?
süti beállítások módosítása