Tízből kettő, pipa

 2011.07.21. 17:56

Sikeresen végződött a nyár első két útilapus tábora Tiszadobon és Ágasegyházán. Köszönjük a táborvezetőknek a remek munkát, a partnereknek az együttműködést és segítséget, és természetesen a nemzetközi és magyar résztvevőknek a munkájukat.

Táborainkba jövőbeli hosszútávú önkéntesünk, az argentín Mauro is ellátogatott a hétvége folyamán, hogy megismerkedjen az Útilapu munkájával, és jó társaságban töltse az egy hetes kemény munkája utáni pihenést.
A táborokban készült képeket az alábbi linkeken találjátok: Ágasegyháza / Tiszadob
Illetve ágasegyházai partnerünk, a Kovács Kinga Emlékalapítványnál is készültek képek, ezeket az ő Facebook-oldalukon nézhetitek meg.
 
De a táborszezon folytatódik; múlt vasárnap elkezdődött az első becskei táborunk, ahol az ideutazó önkéntesek egy ökofalu építésében vesznek részt. (Az előtalálkozó alapján írt blogbejegyzést a későbbiekben itt, a blogon olvashatjátok.)
 
Ha megjött a kedvetek ahhoz, hogy itthon vegyetek részt egy önkéntestáborban, még van lehetőségetek csatlakozni a devecseri táborunkba, ahol iszapkatasztrófa utáni kármentesítő munkálatokban veszünk részt külföldről érkezett és magyar önkéntesekkel. Bővebb infót erről honlapunkon és Facebook-oldalunkon találhattok.
 

 

Címkék: tiszadob tábor devecser ágasegyháza

A bejegyzés trackback címe:

https://utilapuhalozat.blog.hu/api/trackback/id/tr143086946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása