Fővám téri megálló

 2011.04.28. 13:28

 A Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi Kari Börzéjére április 4-én és 5-én került sor, ahol az Útilapu is képviseltette magát. Az elhelyezkedés eleinte a számunkra kijelölt területen eleinte nem volt zökkenőmentes, de így legalább az SCI eszméit a gyakorlatba is át tudtuk ültetni, amikor az egyik “konkurens” szervezetet a szomszédunkban - az erőszakmentes problémamegoldásra és toleranciára fektetve a hangsúlyt - sikerült kompromisszumos megoldásra vezetni, ami a molinó-kihelyezést és a területfoglalást illeti. Lelkes marketingeseink - Fruzsi és Sári- mellett egy-egy munkacsoportvezető is képviseltette magát a börze folyamán, így az érdeklődők kérdéseire a legkompetensebbek válaszolhatak. Ott volt velünk többek között Juci, EVS koordinátorunk, Évi, peace messenger vezetőnk és Luca, aki a tréningekért és képzésekért felelős, és aki nem mellesleg egy szuper mini interjút rögtönzött a szomszédos paraván mögül “előlopakodó” civilbörzés TV-nek. Őt hallgatva meg is szavaznám ezennel az Útilapu arcának, annyira jól csinálta!

Programjainkról egész sokan érdeklődtek - volt, aki másik egyetemről jött át, és többen voltak, akik már innen-onnan hallottak rólunk. Legtöbbjüket a rövid-és hosszútávú önkénteskedés érdekelte, főleg környezetvédelmi és hátrányos helyzetűekkel kapcsolatos témákban.

 

Külön köszönet jár az egyik helyi szervezőnek, Peloc Zitának, akinek a segítségére már korábban is számíthattunk az Adab Alapítvánnyal közös bringaszerelésen, amely során kb. 500 db bicikli jutott el Afrikába. Most a táborszezon-nyitó plakátjaink kihelyezésében és egyéb fórumok elérésében segített. Köszi Zita!

 

 

 

Valamint köszönjük a Corvinus Egyetemnek is!

 

Léczfalvi Sári Lili

Címkék: állásbörze karriernap

A bejegyzés trackback címe:

https://utilapuhalozat.blog.hu/api/trackback/id/tr292861823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása