Mikulásgyár 2009.

 2009.12.13. 11:18

Elindult a 2009-es Mikulásgyár pénteken! Az Útilapu idén a tavalyinál is több, lelkes önkéntessel vesz részt az akcióban! A szervezők és a Vöröskereszt munkáját információadással, a programrendezvények levezényléséeben, és nem utolsó sorban az ajándékok, adományok fogadásában, csomagolásában segítjük.

Az ország legnagyobb jótékonysági akciójának keretében adományokat gyűjtünk rászoruló, nehéz helyzetben élő családoknak, embereknek, intézményeknek. Idén is várunk használható (nem feltétlenül új) játékot, könyvet, ruhát, valamint tartós élelmiszert, tisztálkodási és tisztítószereket, bármit, amire egy rászorulónak szüksége lehet, aminek örülhet.

Az adománygyűjtés mellett idén számos program (gyerek, zenei, tánc, sport, humor)  is várja a Felvonulási téren az adományozókat, a látogatókat. A programokról bővebben a www.mikulasgyar.hu címen vagy a helyszínen érdeklődhettek.

Ha szeretnél Te is segíteni, hozz adományt a térre! Ha esetleg nagy kedved lenne önkéntes manóként segíteni az akció sikerét, írj egy emailt az utilapu[pont]scihun[kukac]gmail[pont]com-ra!

Reméljük, hogy idén is legalább olyan sikeres lesz a Gyár, mint az elmúlt négy évben, hiszen most még több embernek van szüksége a segítségre!

Várunk Titeket!

Címkék: fesztival jótékonyság önkéntesség mikulásgyár

A bejegyzés trackback címe:

https://utilapuhalozat.blog.hu/api/trackback/id/tr331593830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása