Szeretnél 70%-os útiköltség térítéssel, minden egyéb költségtől mentesen 2 hetet tölteni 25 fiatallal Németországból, Ukrajnából, Ausztriából, Oroszországból és Magyarországról, hogy aholokauszttal kapcsolatos nézeteiteket megosszátok egymással, hogy mit tanultatok róla az iskolában, s mennyi köze van a különböző nézőpontoknak a többihez? Emellett lehetőségetek nyílik interjúkat készíteni és életutat felrajzolni Konstantinovka városában, Ukrajnában, ahol rengeteg holokauszt túlélő idős lakik még mindig, akik be tudnak vezetni saját emlékeiken keresztül a háború és népirtás egy más nézőpontjába.

 

Hogy mi kell a jó jelöltnek?

 

  •          legyen motivált, érdekelje a történelem, az emberek, életek;
  •          legyen nyitott; akarjon segíteni azzal, hogy részt vesz az idősek ház körüli munkájában, hogy beszélget velük, hogy meghallgatja őket
  •         legyen aktív részese a programnak;
  •          beszéljen annyira angolul, hogy meg tudja értetni magát; ha oroszul beszél azkülön előny;
  •          legyen 18 és 26 év között (egyedi esetekben ettől el tudunk térni valamennyivel);
  •          legyen elérhető a program teljes időtartama alatt, vagyis augusztus 5-20 között,
  •          töltse ki a jelentkezési lapot és küldje vissza a lehető leghamarabb azutilapu.scihun@gmail.com címre, hogy még biztos beférjen az 5 fős magyar csapatba!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utilapuhalozat.blog.hu/api/trackback/id/tr932176543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása