SCI Hungary at COP15 Coppenhagen

 2009.12.10. 11:52

 Mint azt bizonyára tudjátok, december 7-én kezdődött Koppenhágában, Dániában az ENSZ soros közgyűlése, melynek témája az egyik legsürgetőbb problémánk, a globális felmelegedés, valamint azt ezt kiváltó környezet károsítás mértéke. 

Az Útilapu már korábban is elköteleződött bolygónk megmentése mellett, ezért veszünk részt nem csak az emberek méltányos bánásmódját biztosító fair trade mozgalomban, hanem az SCI Gaia munkacsoportjában is, mely a környezetvédelem kérdéseivel foglalkozik, erre épít táborokat, képzéseket, akciókat.

Ezekben a pillanatokban érkezik meg az Útilapu küldöttje, Réka Koppenhágába, hogy részt vegyen az SCI-s különítmény munkájában. Ha minden pillanatot figyelemmel szeretnétek kísérni, a következő blog címen olvashatjátok a résztvevők beszámolóit: http://createaclimate4peace.blogspot.com/

Ha pedig részt szeretnétek venni munkánkban, írjatok az utilapu.scihun@gmail.com címre.

Címkék: gaia sci sajto cop15

A bejegyzés trackback címe:

https://utilapuhalozat.blog.hu/api/trackback/id/tr581587929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása