Bátonyterenye harmadszor is!

 2009.11.17. 20:02

Ebben az évben már háromszor hódították meg az útilapusok a Bátonyterenyei thai chi tanyát, és szívták magukba a hamisítatlan vidéki csendet és nyugalmat.

A legutóbbi alkalomról a beszámolót Oláh Zsófi tollából olvashatjátok!

Idén is tartottunk őszi találkozót és minitábort Bátorterenyén, október végén. A magyar taoista közösség szállást biztosított neki, amiért cserébe napi 3-4 órát dolgoztunk a kertben. 

A tábornak két fő célja volt: egyrészt meghallgatni egymás élménybeszámolóit a nyári táborokról, másrészt megismerkedni az Útilapu munkásságával.

 

Mivel a legtöbben szívesen meséltek az élményeikről, így már első délután mindenki tudta, hogy ki hol volt és mit csinált. Így a második napi élménybeszámolós játékok alatt szinte már kivülrűl fújtuk egymás történeteit. Az igazi csapatépítés talán nem is a közös játékok és beszámolók alatt történt, hanem mikor együtt próbáltuk elképzelni, hogy egyszer ebből a furcsa husángból, amit elültettünk, bokor nő, vagy mikor éjszaka közösen hallgattuk a csendet.

A programot színesítette Réka interaktív előadása a környezetvédelemről, a klímavédelmi világnap apropóján. Összeségében a három nap alatt szerintem mindneki szélesíthette a látókörét, miközben friss levegőt szívott, napozott és jókat forraltborozott.Találkozunk tavasszal!

 

Címkék: buli tábor sci workcamp campleader táborvezető minitábor tabor beszamolo

A bejegyzés trackback címe:

https://utilapuhalozat.blog.hu/api/trackback/id/tr731532668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása