BIG BANG FOR FAIR TRADE

 2009.05.22. 10:01

Megjött a tavasz, és vele a fesztiválok ideje is. Az első nagy alkalom, ahol az Útilapu –a Fair Világ Szövetséggel karöltve– megjelent, a Fair Trade Világnap volt május 9-én a Holdudvarban. Barbi, Vera, Bea, Zoli, Isti, Ramón, Lilla és Orsi munkája nagyon nagyban hozzájárult az esemény létrejöttéhez, ezúton is köszönjük srácok, jók voltatok!

Egy kellemes délutánt töltöttünk együtt az érdeklődőkkel, magyarokkal, külföldiekkel, fiatalokkal, idősekkel, fiúkkal, lányokkal, fair trade gurukkal és kíváncsi érdeklődőkkel a Margitszigeten. Játszottunk játékokat, ahol együtt gondolkoztunk a fair trade jelentőségéről és a föld állapotáról, megkóstoltuk a finomabbnál finomabb fair trade kávékat és teákat, gyöngyöt fűztünk, karkötőt kötöttünk, capoeira és tűzzsonglőr bemutatót néztünk, megnyitottunk a Gambia kiállítást, festettünk, rajzoltunk és jól éreztük magunkat együtt. Az eseményre kilátogatott Magyarország 2009-es fair trade nagykövete Kucsera Gábor is, és az éles szeműek más hírességeket is felfedezni véltek a látogatók soraiban.

A képek csak ízelítők, az élmény

 

valójában kihagyhatatlan, és személyesen átélendő!

Jövőre is várunk mindenkit szeretettel!

Címkék: buli fesztival fair trade

A bejegyzés trackback címe:

https://utilapuhalozat.blog.hu/api/trackback/id/tr931136958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása