Kerttakarítás a YUWG-osokkal

 2011.07.11. 21:45

Június 2–án, szombaton tökéletes idő volt egy kis kerti munkára. Az Útilapu és a Kornis Klára Gyermek Otthon szervezésében elmentünk az otthon kertjét kicsit rendbe tenni. Nem csak az útilaputól jöttek önkéntesek, hanem egy pénzügyi cég dolgozói is részt vettek a munkában. Nagyon érdekesnek találtam, hogy csapatépítő tréningként havonta egyszer önkéntes munkát vállalnak, amit minden alkalommal a csapat más-más tagja talál ki.

Először találkoztunk az otthon igazgatóhelyettesével, akivel bementünk az otthonba, mesélt kicsit magáról és mi is magunkról. Az ismerkedés után pedig hozzá fogtunk a munkához.

Az otthonnak nagyon nagy kertje van, melynek a karbantartásához nincs elég ember, sem pénz. A feladatunk az volt, hogy megtisztítsuk a kert egy részét azoktól a növényektől, melyek kikezdték a falat, valamint összegyűjtsük az elszáradt faágakat. Ugyan egy kis zuhé félbeszakította rövid időre a munkánkat, körülbelül 4 óra alatt végeztünk. Közben megismerkedtünk egymással (és egy sünivel), ezenkívül pedig jó érzés volt tudni, hogy a munkánkkal segítünk másoknak (és bevallom egy kis testmozgás is hiányzott már J).

Nagyon jól éreztem magam az összeverbuválódott csapattal és remélem még sokszor fogunk az útilapu és az otthonnal közös programot csinálni. 
Cserháti Zsófi

A bejegyzés trackback címe:

https://utilapuhalozat.blog.hu/api/trackback/id/tr273058793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása