November 18-án lelkes kis board team-ünk ismét Alsópetényre látogatott, hogy tiszteletét tegye Ákos – mongol-arab szakos, hihetetlen sztorizó képességgel megáldott batárunk – jurtáinál, valamint a rackajuhoknál. Bogi, a szamár lelkes köszöntése, háti- és hálózsákvonszolós dagonyabuli után leereszkedtünk a kis völgybe, ahol a jurták (még mindig) állnak. Beesteledvén a kis kályha (melynek azóta imákba foglaltuk nevét) segítségével telefüstöltük a jurtát, de végül egyikünk sem dobta fel a pacskert szén-monoxidmérgezésben, aminek azért örültünk. Nemeztakarók, állatbőrök alatt, hat réteg pulcsiban álomra hajtottuk fejünk, s csak részlegesen fagytunk meg hajnalra. Csapatunk másnap reggelre teljes lett, így Orsi, Fanni, Klau, Bogi, Zsófi, Ami, Fruzsi, Réka felállásban meditáltunk hőn szeretett Útilapu ügyes-bajos dolgairól – többek között projektorbeszerzésről, irodafűtésről, pályázati beszámolókról, bicikliszerelésről, cuki bicikliszerelő srácokról. Ez utóbbi azért is bír nagy jelentőséggel, mert ismét konstatáltuk, hogy a szervezeten belüli „gender balance”-től (a nemek egyenlő arányú részvételétől) igen távol vagyunk (még!). Jelzésértékűnek számít a tény, hogy a Mikulásparty jelenlegi Mikulásjelöltjei Fruzsi és Orsi. A szakállat még csak megoldjuk sulifxszel, de azért mégis…

Dél körül a nap is kisütött, így kitelepedtünk a szabadba, s ott folytattuk – némi inspirációgerjesztő jóféle házi ágyas pálinka (köszi, Ákos!) segítségével – a feszített szellemi munkát, kellemes és kevésbé kellemes feladatok átgondolását. Utóbbiak közé tartozik az új elnök kijelölése, mivel mindannyiunk nagy bánatára szeretett Orsirékánk januárban Indiába indul keresni élete értelmét. Addig is fáradhatatlanul dolgozik a futó projektek lezárásán, és az aláírási jogok átpasszolásán. Az SCI stratégiáinak átgondolását egy-egy jó kis bennfentes pletykával fűszereztük, sztorizgattunk a régi motoros világvándor arcokról. Hazafelé a vonaton persze a ki kivel, és kivel nem SCI-os berkekben témákat is kiveséztük, ami azért némi reményt keltett bennünk, hogy a gender balance nem mission impossible. 

 

Címkék: sci board meeting alsopeteny

A bejegyzés trackback címe:

https://utilapuhalozat.blog.hu/api/trackback/id/tr52466762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása