Október 14-18-a között több mint 50 ember érkezett Budapestre a világ több mint 30 országából Szerbiától Finnországig, az Egyesült Államoktól Oroszországig, hogy együtt értékeljük a 2009-es SCI táborszezont, illetve hogy felkészüljünk a következő évre.

A rendezvény előkészítéséért és lebonyolításáért az Útilapu volt felelős. Nagy örömünkre rengeteg önkéntesünk volt segítségünkre, hogy minden gördülékenyen menjen, és minden résztvevő a lehető legjobban érezze magát, a lehető leghasznosabban töltse a rendelkezésre állló időt. 

Hatalmas köszönet  Jávorfi Juditnak, Kelemen Borinak, Kocsis Zolinak, Lengyel Barbinak,  Lippai Zsuzsinak, Livits Rékának, Nagy Dórának, Oláh Zsófinak, Pál Bencének, Tomcsik Dórinak a sok segítségért, amit a rendezvény során kaptunk!

A rendezvény hivatalos újságja, a BudEEMpest Daily letölthető, olvassátok élvezettel!

Címkék: tábor iroda sci workcamp ltv

A bejegyzés trackback címe:

https://utilapuhalozat.blog.hu/api/trackback/id/tr231483778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása